Українські "кібервійська" заблокували з півсотні терористичних сайтів

Українські кібервійська заблокували 48 сайтів бойовиків

Про це у «Фейсбуці» повідомив користувач Eugene Dokukin, передає Еспресо.TV.

За його даними, зокрема, заблоковані наступні сайти терористів: без-вести.рф, ungu .org, pravdatoday.info, bne.su, lvs-global.ru, slemtt.myjino.ru, odessa-antimaydan .com, новорус.рф, novorossia.co, nol.su, dnrepublic.info, ukrnovosti.info, donetsk-gov.su, molotpravdu .com та k61.dn.ua.

Також українські кібервійська «положили» сайти ЦВК «ЛНР» cik-lnr.info http://on.fb.me/1yOnk3V і тимчасово ЦВК «ДНР» cikdnr.ru.

Крім того, користувач нагадав, що сім терористичних сайтів було закрито у липні, 15 сайтів - у серпні, 5 сайтів - у вересні, rusblok .com і ще три сайти у жовтні.

«Операція "Відплата" триває. Сьогодні лежали 48 сайтів терористів. DDoS атаки - це артилерія українських кібервійськ, які працюють і вдень, і вночі», - написав Eugene Dokukin.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські хакери зламали сайт "Центральної виборчої комісії ЛНР" і скасували псевдовибори.

Також нагадаємо, що у вересні донецькі терористи зобов'язали місцевих провайдерів обмежити доступ абонентів до низки українських новинних ресурсів.