Українофоб Задорнов вважає, що Путін і Медвєдєв мають йти у відставку

Відомий російський сатирик Михайло Задорнов переконаний, що до президента РФ Володимира Путіна "довіра народу ще жевріє", але "скоро і його словами перестануть довіряти", оскільки ця "довіра" тримається лише на ненависті до зовнішнього ворога

Про це він заявив у своєму ЖЖ, повідомляє Еспресо.ТV.

"Люди сьогодні готові потерпіти усілякого роду позбавлення заради того, аби Росія відстояла свої принципи під час зовнішньої загрози. Але це не може тривати нескінченно", - каже Михайло Задорнов. 

"Прес-секретарі наших правителів кілька разів уже обіцяли народу, що не буде підвищення цін, не буде великого падіння рубля, що в магазинах з'являться вітчизняні продукти, що зменшиться кількість іноземної отруйної гидоти на прилавках Таке відчуття, що це нова прикмета: якщо хтось із правителів пообіцяв, що чогось не буде, значить, це обов'язково станеться", - написав Задорнов.

На думку сатирика, внутрішня загроза Росії набагато серйозніша, ніж зовнішня.

"Так, зовнішня загроза існує Але внутрішня набагато серйозніша. Зовнішня спрямована проти держави, а внутрішня - проти власного народу. Те, що творять в медицині, те, що зробили з реформою освіти, те, що сталося з пенсійним фондом, - це все під час війни має прирівнюватися до зради Батьківщині, а зараз час практично військовий", - заявив Задорнов.

Він підкреслив, що свідомість російського уряди не настільки розвинена, щоб зрозуміти, що потрібно сьогодні робити всередині держави.

"Я не кажу, що члени нашого уряду - зрадники Батьківщини. Вони це роблять несвідомо, тому що їх свідомість просто не настільки розвинена, щоб зрозуміти, що потрібно сьогодні робити всередині держави Те, що вони творять, руйнує Росію більш, ніж будь-які іноземні санкції", - зазначив актор.

Задорнов закликав народ відгукнутися на медичні "реформи", вийшовши на вулиці, "тільки треба отримати на це дозвіл, щоб не було прийнято за мимовільний бунт". На його думку, члени уряду - це "айпадоблудци-нефтегазогрошесоси", бо вони нічого не розуміють в господарстві країни, яке називається єдиним словом "економіка".

"Наш прем'єр вважає, що розвиток країни залежить від впровадження нових технологій. Але ніхто не відміняв землеробські роботи та збір врожаю. А в цьому він не розуміє нічого. Думаю, що він і цвяха не забив у власній квартирі, бо айфоном цвяхи не заб'єш", - написав Задорнов.

Сатирик також заявив, що прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв разом з усім складом уряду повинен негайно подати у відставку, і цим зробити "хоч якусь добру справу стосовно народу". 

Задорнов підкреслив, що за всі останні місяці й роки жодного закону не було запропоновано для народу.

"ЛДПР пропонує всякого роду дурості: то позбавити Обаму Нобелівської премії, як ніби це позначиться добре на нашому сьогоднішньому антихозяйстві, то позбавити коней на фронтоні Великого театру дітородних органів. Хтось запропонував чотириденний робочий тиждень. Прийняли закон, який народ прозвав "законом Ротенберга" (по ньому виплачуватимуться компенсації олігархам через втрати від санкцій з бюджету країни - ще одне "присмоктало" до засіків Батьківщини. Ні в кого навіть думки не виникає, що треба зробити, щоб народу краще жилося. Чому? Так, тому, що не знають нічого і не вміють. Нікчеміші, нікаки", - заявив сатирик.

За його словами, до президента РФ Володимиру Путіну "довіру народу ще жевріє", але "скоро і його словами перестануть довіряти".

"Так, він сказав, що віддав би життя за Батьківщину, після чого всі кремлівські путінолізи стали повторювати цю фразу. Уже осіб 12 заявили, що віддали б життя за Батьківщину.

"Панове", нам не потрібні ваші життя, віддайте накрадені гроші! Але їм віддати ці гроші складніше, ніж віддати життя", - резюмував Задорнов.

Сатирик зазначив, що люди в Росії "пасуться" в інтернеті в робочий час тому, що їм нема чого робити.

"А нема чого робити, бо вони профнепридатні і не знають, що робити. Вони тільки вміють натискати на кнопки. Риба гниє з голови. Чим займається уряд, тим і народ ...", - вважає Задорнов.

На його думку, "жах сьогодення" в тому, що в країні перестали цінувати "трудолюбцу".

"Як жити в країні, де трудова людина за все життя не може накопичити грошей на квартиру. Президенту треба звернути увагу на всі ці проблеми, інакше скоро він втратить повагу людей, яка зараз тримається лише на ненависті до зовнішнього ворога", - заявив Задорнов.

Нагадаємо, раніше українофоб Задорнов вже скаржився на російську владу. За його словами, українська влада навіть зробила йому послугу, заборонивши в'їзд в країну.