Ролик ФІФА з "російським" Кримом був узгоджений зі спецслужбами, - екс-прем'єр Криму

Колишній президент сімферопольської "Таврії" й екс-прем'єр Криму Сергій Куніцин заявив, що скандальний відеоролик з презентацією ЧС-2018 був навмисно створений, щоб подражнити Україну

Про це Куніцин заявив в інтерв'ю програмі "Великий футбол", повідомляє Еспресо.TV.

"Відеоролик - провокаційний. Люди, які його робили, напевне узгодили це зі спецслужбою. Я впевнений в цьому на 1000 відсотків. Їм дали добро, щоб і тут подражнити Україну, подивитися на її реакцію. Ми повинні реагувати на все, нас провокуватимуть скрізь: в футболі, політиці, економіці. Україна сьогодні проходить випробування на міцність. У нас відбувається період політичного змужніння. Якщо ми дамо слабину, то нас зімнуть", - каже Куніцин. 

Нагадаємо, МЗС України направило ноту протесту на адресу ФІФА за розміщення скандального ролика. У самій Міжнародної федерації футболу вибачилися перед нашою країною і пояснили, що поява відео пов'язано з тим, що ФІФА не звернули уваги на провокацію.

Як уже повідомлялося, радник глави СБУ Маркіян Лубківський закликав ФФУ та Міністерство спорту України судитися з ФІФА за скандальний відеоролик.