ФІФА зробила понад 100 зауважень Росії стосовно одного стадіона ЧС-2018

Інспекція ФІФА та оргкомітету "Росія-2018" зробила 102 зауваження щодо роботи "Казань Арени", яка прийматиме чемпіонат світу-2018 з футболу

Про це заявив міністр спорту республіки Татарстан Володимир Леонов, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на агентство "Р-Спорт".

"Скажімо, щодо стадіону у нас було 102 зауваження. Але я, як фахівець, можу сказати, що ця цифра ні про що не говорить. Більшість з них - це, грубо кажучи, прибрати дві перегородки в секторі VIP або переставити столи в прес-центрі. Нам треба буде підкоригувати логістику, серйозно зміниться зонування навколо стадіону, з'явиться багато тимчасових споруд. Загалом, ця цифра не така страшна, як вам може здаватися", - виправдовується Леонов.

Перший офіційний спільний інспекційний візит представників ФІФА і оргкомітету "Росія-2018" відбувся 16 - 23 жовтня.Комісія відвідала чотири міста, які за рік до ЧС-2018 приймуть матчі Кубка конфедерацій - Санкт-Петербург, Казань, Сочі і Москву. Крім цього, делегація вже в офісі оргкомітету в Лужниках ознайомилася з планами інших арен, що зводяться до чемпіонату світу.

Як уже повідомлялося, Путін знесе всі будівлі, що заважають спорудженню стадіонів ЧС-2018.