Міжнародні аудитори з PricewaterhouseCoopers безплатно перевірять Міноборони, - Бірюков

Аудит і діагностика одного з напрямків діяльності Міністерства Оборони України проводитиметься всесвітньо відомою аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" повідомив радник Президента України, відомий волонтер Юрій Бірюков, передає Еспресо.TV"

"Аудит і діагностика одного з напрямків діяльності Міністерства Оборони України проводитиметься компанією PricewaterhouseCoopers. Так, тією самою, яка в великій четвірці світових аудиторських компаній. І ні, я не марю і не фантазую. Па-ба-ба-бам! Відбулося підписання меморандуму про спільну роботу між МО і PricewaterhouseCoopers. Буде проведений аудит і діганостіка діяльності понад ста підприємств, що входять до орбіти МО. Більше ста підприємств, від будівельних до туристичних "працюють" в інтересах держави. Або можу написати так: понад сто підприємств, від будівельних до туристичних працюють в інтересах "держави". Тут або "працюють" в лапках або "держави" - але суть не міняється, прибутку як не було... ", - зазначив Бірюков.

Він також додав, що уся робота буде виконуватися безплатно.

Фото Юрій Бірюков