Путін знесе всі будівлі, що заважають спорудженню стадіонів ЧС-2018

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який регулює питання знесення будівель на територіях, де зводитимуть об'єкти для чемпіонату світу-2018 з футболу

За словами заступника директора правового департаменту Мінспорту Росії Ірини Андрєєвої, в законодавство вноситься додаткова стаття, "яка врегульовує питання знесення об'єктів нерухомого майна, розташованого на земельній ділянці, вилученому для розміщення об'єктів інфраструктури чемпіонату і відповідно утилізації відходів, що утворилися", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

Андрєєва впевнена, що прийняття закону "дозволить забезпечити проведення чемпіонату світу в терміни, які передбачені гарантіями, і на найвищому рівні".

Очікується, що матчі ЧС-2018 відбудуться на 12 стадіонах в 11 містах Росії: Москві ("Лужники" і "Відкриття-Арена"), Санкт-Петербурзі, Казані, Нижньому Новгороді, Саранську, Калінінграді, Волгограді, Єкатеринбурзі, Самарі, Сочі і Ростові-на-Дону.

Як уже повідомлялося, радник ФІФА з боротьби з расизмом Токіо Сексвейл заявив, що темношкірі футболісти можуть бойкотувати ЧС-2018.