Олівер Стоун хоче зняти фільм про Путіна

Голлівудський режисер Олівер Стоун повідомив в інтерв'ю , що хотів би зняти фільм про Путіна. За його словами, планується створити не художню, а документальну стрічку

"Я б взяв у нього інтерв'ю, щоб показати ту точку зору, яку американці не хочуть чути. Я б хотів зробити про нього документальний фільм", - зазначив Стоун, пишуть РИА Новости.

У Кремлі агентству в свою чергу заявили, що режисер повідомив президенту про свої наміри. 4 листопада вони зустрілися в Театрі Націй на вечорі пам'яті російського письменника, режисера і актора Василя Шукшина. "Нам відомо про бажання зняти фільм Стоуна", - сказав прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

Режисер Олівер Стоун приїхав до Москви, щоб остаточно затвердити сценарій свого нового фільму про колишнього співробітника спецслужб США Едварда Сноудена. Картина отримала назву "Файли Сноудена" (The Snowden Files). Виробництво стрічки планується почати на початку 2015 року.

Олівер Стоун був тричі удостоєний премії "Оскар". Найбільшу популярність отримали його картини "Взвод", "Уолл-стріт", "Народжений четвертого липня", "Дорз", "Природжені вбивці" і "Олександр". Режисер відомий не лише своїми художніми досягненнями, але і політичними поглядами, які з часом перетворилися з помірно-консервативних у ліві і знаходили відображення в його режисерських роботах.