Запустився Twitter для українців - Zozu.org

Поки користувачі задаються питанням, як поживають численні вітчизняні соцмережі, які виникли на хвилі Євромайдан, в уанеті з'явився ще один сайт «тільки для українців»

Цього разу патріоти вирішили не робити черговий клон «Фейсбук» і переключилися на Twitter - структура інтерфейсу Zozu.org майже ідентична головній сторінці найпопулярнішого в світі сервісу мікроблогів. Твіти тут також обмежені 140 символами, але називаються вони «зозульками», пише ain.ua.

В описі проекту сказано, що він створений для вільного самовираження українців. «Набридли ці заборони, цькування з боку сусідів, людей, які не розуміють, а то і не бажають зрозуміти інших. Наприклад, ллють бруд на Україну, ображають людей, які тут живуть, хоча і є, самі того не знаючи, винуватцями всього. Я хочу свободи у вираженні думок українців про владу, ситуації в державі, про все, що накипіло, не будучи при цьому покараним за ті чи інші висловлювання. Слава Україні! Ми за український народ. І працюємо завдяки йому і Україні», - сказано на сайті Zozu.org.

Автори проекту не закликають бойкотувати Twitter або російські соцмережі, однак цікаво, що сайт доступний на 13 мовах, серед яких є китайська і навіть грецька, але немає російської.