Касьянов упевнений, що готується масштабна провокація

Активіст волонтерського руху "Армія SOS" Юрій Касьянов переконаний, що незабаром терористи влаштують масштабну провокацію, щоб "армія Новоросії" могла піти у наступ

Таку думку він висловив в ефірі Еспресо.TV

"На мою особисту думку, готується масштабна провокація, буде сказано, що наші війська перейшли в наступ і знищують жителів мирного Донбасу, у відповідь "армія Новоросії" піде в контрнаступ. Від Волновахи на Бердянськ - це один напрямок може бути і другий від Брянки в напрямку Лисичанська, де удар може роздвоїтися - на Сєвєродонецьк та на Щастя", - сказав він. 

Волонтер каже, що Путіна можуть зупинити хіба що великі жертви з боку російських військових, а от на допомогу Європи і США особливо покладатися не варто.

"Я думаю, що агресор може піти на будь-які жертви з нашого боку. Але я думаю, що великі жертви серед військових РФ, безумовно зупинять Путіна. І ніяка Європа і не США нам не допоможуть. Путін готує бліцкриг, він думає що за кілька днів він зможе захопити ініціативу на фронті і потім виставляти нам умови, але у нього це не вийде", - висловив впевненністьКасьянов і додав, що до провокацій потрібно бути готовими у будь-яку мить. 

"Я вважаю, що ймовірність висока. Я даю 90%, що це трапиться найближчим часом. Ми бачимо, що угруповання вже створене, сили накопичені, для чогось це зроблено? Ми бачимо, що так звана "Новоросія" в своїх "кордонах" сама не виживе і Путіну потрібен коридор на Крим", - зауважив Касьянов.