У Донецьку поховали підлітків, які загинули через обстріл школи

Сьогодні в Донецьку попрощалися з 14-річним Данилом Кузнєцовим та 17-річним Андрієм Єлісєєвим, які загинули 5 листопада внаслідок обстрілу школи №63

Директор школи №63 Людмила Дмитрук розповіла, що 5 листопада в районі було тихо, тому підлітки вийшли пограти у футбол, передає Еспресо.TV з посиланням на УНИАН

"Данило був дуже оптимістичним і веселим хлопцем. Родина була не з багатих, але дитина завжди був радісним, в школу приходив з посмішкою. Мама часто працювала і не завжди могла приходити на батьківські збори. Тоді Данило говорив: скажіть мені, а я передам мамі", - розповіла колишній класний керівник Наталія Олександрівна.

Знайомі Андрія Єлісєєва кажуть, що його самотужки виховував вітчим. Після 9 класу Андрій пішов в училище і дуже пишався тим, що почав самостійне життя.

"Він зустрічався з дівчинкою з 11 класу цієї ж школи. Завжди приходив за нею з шоколадкою. Це була дуже зворушлива любов, і ми за них дуже раділи", - кажуть друзі.

Нагадаємо, 5 листопада у Донецьку близько 16:00 вибухнув снаряд на стадіоні біля школи №63 , внаслідок чого загинули двоє підлітків, ще троє було поранено.

У РНБО розповіли, що снаряд був випущений з напрямку Макіївки, яка знаходиться під контолем бойовиків. Також у Радбезі назвали обстріл школи черговою російською провокацією.

СБУ порушила за фактом вбивства кримінальну справу.