В СБУ не підтверджують інформацію про загибель терориста Бєзлера

У Службі безпеки України поки немає підтвердження інформації щодо ліквідації одного з лідерів терористів Ігоря Бєзлера ("Бєса")

Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"На даний час у нас немає інформації, яка б підтверджувала цей факт. Ми можемо тільки говорити, що, за нашими даними, між бандформуваннями посилилося протистояння", - сказала Гітлянська.

Раніше керівник Центру оборонної реформи, екс-радник міністра оборони Олександр Данилюк написав на сторінці в соцмережі, що Бєзлєр був ліквідований російськими спецслужбами.

"За наявною інформацією, ватажка одного з бандформуваннь Ігоря Безлера "Бєса" було ліквідовано російськими спецслужбами. Причиною знищення стала відмова підпорядковуватись російському військовому командуванню, намір публічно визнати контрольований банформуванням Горлівсько-Макіївський конгломерат територією України та закликати учасників інших бандформувань до пошуку компромісу з українською владою", - написав Данилюк.

Нагадаємо, після "відставки" Бєзлєра, в місто прибули підрозділи російської армії. Прихильники терориста «Бєса» чинили їм запеклий опір. 

Згодом лідер горлівських терористів передав через свого прес-секретаря, що більше ніколи не повернеться в місто

А сьогодні стало відомо, що російським військовим вдалося остаточно нейтралізували бойовиків Бєзлєра у Горлівці.