Бойовики за ніч 25 раз обстріляли сили АТО, поранено 2 українських військових - штаб

Бойовики за ніч з 8 на 9 листопада 25 раз обстріляли сили антитерористичної операції, поранено 2 українських військовослужбовців

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в "Фейсбук", передає Еспресо.TV

"Минулої ночі бойовики 25 раз обстріляли наші блокпости, опорні і спостережні пункти в районі населених пунктів Майорськ, Золоте, Нікішино, Оленівка, кургану Гостра Могила. В результаті нічного обстрілу поранено двоє військовослужбовців, вони спрямовані в медичні установи", - йдеться в повідомленні.

Тепер бойовики частіше використовують тактику мандруючого міномета, який веде вогонь і постійно змінює позиції.

У повідомленні наголошується, що обстановка на трасі Бахмутка складна. Вночі під час обстрілу позицій сил АТО бойовики використовували міномети і стрілецьку зброю.

"Залишається напруженою ситуація в районі Донецького аеропорту. Минулої ночі бандити неодноразово вели артилерійський вогонь по наших позиціях на його території. Опівночі майже півтори години стріляли артилерією по населених пунктах Тоненьке, Орлівка, Піски. Ситуація на півдні зони АТО під контролем наших сил, ми робимо все необхідне, щоб жителі Маріуполя відчували себе в безпеці", - додають в прес-центрі.

Нагадаємо, вчора 8 листопада сили АТО знищили банду бойовиків біля н.п. Невельске, загинули 2 українських військових, ще 2 поранені