Порошенко прийшов на Михайлівську площу у Києві, аби помолитись за сиріт

На Михайлівську площу у Києві прийшов Президент України Петро Порошенко, аби разом з українцями помолитись за сиріт

Молитви уже виголосили Патріарх Філарет та Любомир Гузар, передає кореспондент Еспресо.TV

Нагадаємо, у неділю, 9 листопада, на території Михайлівського Золотоверхого собору (Михайлівська площа) о 14:00 відбудеться День молитви за сиріт.

Під час нього триватиме не тільки спільна молитва за дітей, що лишились самі, а й благодійний обід та заходи для 300 сиріт.

Організаторами виступили Альянс “Україна без сиріт” спільно з Відділом соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату. Акція відбудеться з благословення Предстоятеля УПЦ Київського Патріархату Святійшого патріарха Філарета.

Певною особливістю цьогорічної молитви стане участь у ній родини Президента України, зокрема, його дружини Марини Порошенко, яка взяла цю подію під свій патронат.

До участі у спільній Молитві за сиріт були також запрошені представники дипломатичних місій. Зокрема, Генеральний Консул США в Україні, почувши про такий захід, зазначив, що він є унікальним не лише для України, а й для усього світу. Адже, коли голови Церков зберуться в одному місці, під відкритим небом, і молитимуться за вирішення проблеми сирітства, це дасть іншим державам гарний приклад для наслідування.