Шустера з нового року на Першому Національному не буде

Політичне ток-шоу "Шустер Live" не буде виходити наступного року на Першому Національному каналі

Про це в інтерв’ю виданню Insider розповів керівник каналу Зураб Аласанія, передає Еспресо.TV.

"31 грудня контракт закінчується, і я його не подовжуватиму. Це ток-шоу не відповідає цінностям суспільства. Крапка! Шустер не є чимось таким, що потребує альтернативи. Ми просто робимо своє, те, що вважаємо більше "ток", аніж "шоу". Різниця не у візуалізації, а в сенсах і змісті", – зазначив він.

Окрім того, за словами Аласанії, на каналі планують почати активно залучати інтернет-аудиторію, пропонуючи їй зовсім інший контент, аніж той, що є на телебаченні.

"Доточимо той формат, коли Майкл Щур вів ефір чотири (!) години сам. Це було так класно! Його розпитували, що він думає про політику, людей, про те й інше", – зазначив він.

Як розповів виданню очільник телеканалу, на Першому Національному планують також повномасштабну реорганізацію, зокрема значне скорочення співробітників ОДТРК.

Нагадаємо, 3 вересня, під час прямого ефіру Савік Шустер пожалівся Яценюку, що Перший Національний не хоче його програми в своєму ефірі. Пізніше Шустер заявив, що подасть до суду на Перший Національний телеканал, якщо програму закриють до закінчення контракту.