Міліція провела обшуки у депутатів, які намагалися захопити ринок "7-й кілометр"

Одеські правоохоронці провели обшуки у депутатів облради Дениса Волошина і Віктора Добрянського, які намагалися захопити ринок «7-й кілометр»

Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на «Обозреватель».

«Волошин і Добрянський вирішили будь-що заволодіти знаменитим ринком« 7-й кілометр ». У хід пішли найвитонченіші методи - рейдери нацьковували на власників підприємства суди різних інстанцій, «тітушок», проплачених силовиків і навіть проводили фіктивні збори акціонерів. Коли ж господарі змогли відстояти свої права і майно в судах, Волошин і Добрянський пішли «в усі тяжкі» - стали відверто залякувати і шантажувати акціонерів і підприємців ринку», - пише видання

Як повідомило джерело в ГУ МВС в Одеській області, днями одразу кільком акціонерам «7-го кілометра» надійшли посилки з мертвими собаками і кішками. Іншим працівникам ринку невідомі підпалили двері в квартирах і ворота в гаражах.

«Зрозуміло, що це середньовічне варварство і бандитські натяки були ланками одного ланцюга і мали спільну мету. Тим більше, що незабаром жертвам стали дзвонити якісь «люди, які вирішують проблеми», і пропонувати по-доброму розлучитися з акціями «7-го кілометра» або з місцями на ринку.  Одночасно з погрозами акціонерам і підприємцям ринку невідомі також дзвонили працівникам адміністрації підприємства і казали, що маються відеозапису їхнього особистого життя, зроблені прихованою камерою. І ці кадри потраплять в Інтернет, в разі їх відмови від співпраці з ... Волошиним і Добрянським», - повідомляє «Обозреватель».

За даними видання, в рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці Одеси провели обшуки у Волошина і Добрянського. Під час обшуків було знайдено докази того, що депутати-рейдери створили злочинне угруповання, що займалося захопленням ринку «7-й кілометр» і шантажем його співробітників і підприємців. На даний момент очікується продовження розслідування у справі про захоплення ринку.