Терористи з "ДНР" погрожують Вахтангу Кікабідзе розстрілом

Зірці радянського кіно, що підтримує Україну, нещодавно телефонували бойовики зі Сходу України

Знаменитий радянський актор Вахтанг Кікабідзе, який зізнався, що й сам пішов би воювати в АТО, розповів, що йому телефонували з «ДНР», повідомляє ТСН.

Вахтанг Костянтинович зізнався, що йому погрожували бойовики і обіцяли розстріляти. «Нещодавно мені зателефонували: «Я слухаю!» - «Це Вахтанг?» - «Так». – «Ми телефонуємо з «Донецької народної республіки». Я почав сміятися, тому що це не очікувано для мене було. Кажу: «І що?» - «Ми вас розстріляємо!» Те, що я їм сказав пізніше, я не можу повторити зараз в кадрі. Це все комічно виглядає», - розповів артист.

Вахтанг Кікабідзе наголосив, що після того, як Росія ввела війська на територію Грузії, він дав собі слово не їздити до Російської Федерації. «В найгіршому сні я не міг побачити, що російські танки увійдуть в Грузію. Я одразу зрозумів, що якщо я туди поїду співати, то не зможу онукам в очі дивитися. Кожен робить те, що вважає за потрібне», - заявив актор.

Щодо «чорного списку» Росії, у якому опинився і Вахтанг Кікабідзе, він зауважує: «Місяць тому, мене включили до «чорного списку» в Кремлі, з колишнього СРСР потрапили три людини: я, Макаревич та Шевчук. А там такі зірки, як Клуні. Я кажу: «Нарешті ми в гарній компанії», - пожартував Кікабідзе.