Кадиров присвоїв Тіматі заслуженого артиста Чечні за викриття Білана-гея

Голова Чечні Рамзан Кадиров подарував російському реперу звання та схвалив його висловлювання щодо Білана

Голава Чечні Рамзан Кадиров присвоїв артисту Тіматі (Тимур Юнусов) звання заслуженого артиста Чечні. Про це він повідомив у своєму Instagram, передає Newsru.com.

«Тіматі мій друг! Я його поважаю за творчість, за життєву позицію, за патріотизм. Тіматі веде здоровий спосіб життя. Він не п'є, не курить, займається спортом на рівні професіонала. Тіматі подає приклад мільйонам молодих людей в нашій країні. За це йому потрібно дякувати! На жаль, деякі представники нашого шоу-бізнесу не відрізняються подібними якостями. У гонитві за публікою вони прагнуть наслідувати західних музикантів, багато з яких відкрито пишаються т.зв. нетрадиційною орієнтацією, роками перебувають в наркоклініках, а зрештою вмирають від передозування або інфекції. Актор і артист, який претендує на роль кумира молоді, повинен мати на це моральне право, а не вести молодь до бездуховності. Це шлях до національної деградації, який не прийнятний для Росії та її народів. Тіматі вольова людина, для нього важливі честь, совість, порядність! Інакше я ні за що на світі не назвав би його своїм другом. Він готовий до будь-якої медичної експертизи. Вона покаже, хто є хто! У Тіматі своя багатомільйонна аудиторія, яка може ним пишатися. Звичайно, Тіматі, як і будь-яка жива людина, має якісь помилки. Але він їх знає і працює над виправленням! І хочу порадувати всіх шанувальників Тіматі. Сьогодні я підписав Указ про присвоєння йому звання Заслуженого артиста Чеченської Республіки! Вітаю, дорогий друже!», - написав Кадиров.

Продюсер Білана Яна Рудковська має намір звернутися до суду на Тіматі через його коментарі до відео концерту, де він звинуватив співака у виступі під дією наркотиків.

«Яночка, тобі самій не соромно за свого артиста? (...) Те, що він, не соромлячись, виходить на сцену, обнюхавшись вщент до молодої аудиторії на вечірніх концертах, де повно дітей в залі, на мій погляд, огидно!!! Якщо раптом є проблема з грошима, я можу допомогти, помістити Діму в будь-який, кращий реабілітаційний центр країни», - написав Тіматі в коментарі до відео концерту в Instagram, де Білан вибачається перед глядачами за погане самопочуття.

«Тіматі відповість за свої слова по всій строгості закону. Ми обов'язково звернемося до суду. Діма Білан готовий пройти медичний огляд, щоб раз і назавжди розставити крапки над «i», - заявила на це Рудковська.

Між тим, Тіматі і сам висловив бажання сходити до лікаря - разом з Біланом, щоб пройти тестування. І навіть обіцяв вибачитися, якщо все виявиться не так, як він припускав.

У подібному скандалі репер бере участь вже не перший раз, найрезонансніший трапився два роки тому, коли Тіматі публічно посварився з Філіпом Кіркоровим. Тоді вияснення стосцунків між зірками теж проходили в соціальних мережах, і репер відповів поп-співаку кліпом.