Китаєць подарував 99 телефонів iPhone 6 замість обручки

Програміст з китайського Гуанчжоу витратив півмільйона юанів (близько $ 80 тис) на покупку 99 смартфонів iPhone 6 як подарунок на заручини для коханої

Про це повідомляє  британська газета The Telegraph

Але дівчина відмовила хлопцю в присутності численних свідків романтичного жесту, а аматорський фоторепортаж з ймовірної пропозиції руки і серця опублікували в соцмережі Weibo.

Китаєць витратив на покупку смартфонів Apple свій дворічний дохід. Ця сума також еквівалентна заробітку середньостатистичного місцевого робочого протягом 17 років праці.

Закоханий виклав коробки з гаджетів у формі серця на тротуарі. За його задумом, серце з айфонів повинно було замінити обручку для нареченої. Після покупки техніки у хлопця також залишилися кошти на придбання букета для майбутньої дружини.

Дівчина не оцінила жест, свідками відмови стали друзі та колеги програміста. 

Раніше повідомлялося, що в Північній Кореї мобільні телефони, навпаки, стали найбільш бажаним подарунком на заручини. Забезпечені женихи і наречені полюбили дарувати другу апарати замість кілець, оскільки це більш престижно (засоби зв'язку є в КНДР дорогим дефіцитом і індикатором високого соціального становища).