"Азов" каже про знищення 170 російських військових протягом одного вогневого нальоту

У батальйоні "Азов" повідомляють про знищення близько 170 російських військових, які вели обстріл в Азовсько-Маріупольському напрямку

Сили АТО завдали удару по позиціях російських військ в Докучаєвську Донецької області, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Новое время".

"Вчора були накриті позиції 439-ї реактивної бригади під Докучаєвськом. За попередніми даними, повністю знищений один дивізіон. Втрати до 170 осіб", - йдеться в повідомленні.

У батальйоні відзначили, що озброєння даного підрозділу представлено 300-мм реактивними системами залпового вогню "Смерч", попередній склад дивізіону - 4 реактивні системи (у складі бригади три дивізіони "Смерч", а загалом - 12 одиниць).

Імовірно, два інших дивізіони бригади розташовуються на інших ділянках російсько-українського кордону, наголошується у повідомленні.

"439-а гвардійська реактивна артилерійська Перекопська ордена Кутузова бригада в/ч 69673 Південного військового округу, базується в Астраханській області, в м. Знаменську, біля ракетного полігону Капустин Яр", - йдеться у повідомленні.

За даними Азова, на озброєнні бригади стоїть 12 одиниць 300-мм РСЗВ "Смерч" (9А52) та 21 одиниця 220-мм РСЗВ "Ураган".

Читайте також: Скільки техніки та солдат Росія перекинула в Україну за останній тиждень.