Росія підтягує артилерію і бронетехніку в район Дебальцевського плацдарму

Росія продовжує посилювати ударні угруповання російсько-терористичних військ на сході України, зокрема, на в районі Дебальцевського плацдарму

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Так, за його даними, зокрема, в районі села Чернухіно (лівий фланг Дебальцевського плацдарму) розгорнута нова артилерійська група. До Станиці Луганській, південніше висот біля Миколаївки, також підтягується артилерія. Північніше цього району також перекидається бронетехніка. Зокрема, протягом доби тут зафіксовано переміщення до 20 одиниць техніки, включаючи танки.

Тимчук також повідомив, що триває посилення тактичних груп на південь від Донецька.

«Постачання з РФ, переважно, йде через населені пункти Снежное і Амвросіївка (до 2-3 конвоїв постачання щодоби)», - поінформував керівник групи «ІС».

Між селищами Оленівкою і Тельманове продовжується концентрація бойових підрозділів, а також накопичення запасів матеріально-технічного майна (паливо, боєприпаси та інші ресурси).

Крім того, в районі Новоазовськ бойовики обладнали укріпрайон, прикритий з повітря.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку закінчено формування другої батальйонно-тактичної групи (БТГ) північніше селища Комінтернове. «Основні сили противника знаходяться в глибині бойових порядків, вперед висунуті невеликі мобільні групи, в основному складаються з місцевих бойовиків», - зазнчив Тимчук.