За добу терористи атакували кілька опорних пунктів сил АТО і блокпост Нацгвардії

Протягом минулої доби бойовики обстріляли кілька вогневих атак по позиціям сил АТО на Донбасі

Про це на брифінгу заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV.

Так, за його даними, на Донецькому напрямку поблизу села Березове терористи із застосуванням мінометів та гранатометів атакували взводний опорний пункт. Напад було відбито.

Також з мінометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції сил АТО біля сіл Ленінське, Майорське та позиції біля станції «Хімік» у місті Авдіївка.

В районі Дебальцевого бойовики з мінометів та гранатометів обстріляли три опорні пункти сил АТО та позиції біля села Кам'янка, а під Чорнухіним  українські позиції були обстріляні з установок «Град» та мінометів.

Крім того, речник РНБО повідомив, що протягом доби на півночі зони АТО біля населених пунктів  Сокільники, Станиця Луганська, Щастя бойовики п'ять разів обстріляли позиції сил АТО з установок «Град» та мінометів. Також з мінометів обстріляний опорний пункт сил АТО біля села Вільхове.

На Первомайському напрямку з реактивних установок «Град» та мінометів терористи обстріляли блокпост Нацгварідї біля села Кримське та з мінометів позиції біля міста Золоте.

В РНБО також зазначають, що під Маріуполем терористи обстріляли з артилерії та стрілецької зброї ротний опорний пункт сил АТО поблизу села Гранітне.