Партизани Донбасу ліквідували групу бойовиків в Горлівці (ФОТО 18+)

Партизани Донбасу, які борються проти терористів, ліквідували коректувальників та двох бойовиків з підрозділу Беркут

Відповідний фотозвіт  учасники партизанського руху виклали в групі АТО ВКонтакте, пише Еспресо.TV.

«З 9 по 10 листопада гастролювали по Горлівці. 9 листопада приблизно о пів на четверту вечора на териконі шахти «Гагаріна» сиділи коректувальники. Уже не сидять. Наш снайпер «Звіробій» постарався. А вже ближче до ночі ще раз випробували трофейні ВОГі (осколковий боєприпас для підствольних гранатометів – ред.). Передаємо привіт ДРГ (Диверсійно-розвідувальна група – ред.), яка прагнула в Ленінське. Хочемо нагадати, що там цвинтар недалеко було. Так що, сподіваємося, вас далеко нести не доведеться», - повідомили партизани.

Крім того, наступного дня вони ліквідували двох бойовиків.

«10 листопада за старою схемою, чекаючи супротивника поблизу дороги - розстріляли в упор машину. У ній знаходилося 2 бійця, як виявилося пізніше з підрозділу Беркут. В них вилучили зброю: 3 гранати, 2 АК-74, а так же РПГ-18 «Муха», - зазначають партизани.

«Це автомобіль, який ми вичікували більше 2-х годин, і який в ході операції - із засідки був розстріляний, бій точився кілька хвилин, через добре злагоджену роботу нашого загону постраждалих не було, бойовики були ліквідовані», - підписані фото.  

Підпільники повідомляють, що за останній місяць в їх ряди вступило 11 добровольців, які готові захищати свою батьківщину - Донбас від терористичних бандформувань.

Вони також виклали фото ліквідації одного з командирів «Козачої Гвардії» так званого "Маршала".

«В ході операції було знищено водій і сам командир. З бою ми вийшли з 2 автоматами, іменним пістолетом і медпрепаратами ", - зазначають партизани.

Повідомлення про його знищення виклали в мережу терористи ще в жовтні.