Молодіжна збірна України нового скликання обіграла ровесників із Туреччини

Cьогодні молодіжна збірна України з футболу, складена з гравців 1994 року народження, у товариському матчі на столичному НТК ім. В.Баннікова обіграла однолітків із Туреччини із рахунком 2:0

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України, передає Еспресо.TV.

Підопічні Сергія Ковальця активніше діяли у дебюті гри, і вже на 3-й хвилині Данченко завдав удар по воротах з гострого кута, а воротар був змушений рятувати свою команду від неприємностей.

На 26-й хвилині Уйсал знову зіграв надійно на виході, завадивши Азацькому переправити м’яч у ворота після перспективного штрафного у виконанні Юрченка. А вже за п’ять хвилин нашу команду вибачив Чалік, м’яч після удару головою якого просвистів у сантиметрах від поперечини воріт Бущана.

Наприкінці першого тайму непогану нагоду відзначитися у воротах турецької команди втратив Хльобас, який розхитав двох захисників, увійшов у штрафний майданчик, але м’яч після його удару пройшов повз ближню стійку.

Другий тайм був прикметний жорсткою чоловічою боротьбою футболістів на кожному клаптику поля і подекуди брутальною поведінкою гравців турецької "молодіжки". Так, нападник гостей Учан протягом шести хвилин встиг отримати дві жовті картки і залишити свою команду у меншості.

Отримавши чисельну перевагу, українські футболісти значно частіше почали турбувати захисні порядки команди гостей. На 62-й хвилині Юрченко навісив із кутового, а Гемега, вигравши підбирання, пробив трохи невлучно. Через сім хвилин господарі провели стрімку контратаку, у результаті чого Сьонмез був змушений порушити правила у власному штрафному майданчику. Юрченко впевнено реалізував 11-метровий удар, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах.

Збірна Туреччини пішла відіграватися і отримала другий гол у власні ворота. На 87-й хвилині Гринь організував контратаку правим флангом, прострілив у центр воротарського, де Хобленко, вигравши боротьбу у захисника, вразив дальню "дев’ятку" воріт збірної Туреччини.

Збірна України U21 грала в такому складі: Бущан – Сваток, Дуць, Жураховський (Гринь, 46), Хльобас (Хобленко, 60, Барілко, 89), Данченко (Фаворов, 46), Мішньов, Юрченко, Азацький (Філімонов, 85), Мірошніченко, Мігунов (Гемега, 60).