В харківському пабі, де нещодавно стався теракт, проведуть концерт "Стіна НА руїнах"

Як говориться в повідомленні на офіційній сторінці пабу "Стіна" в соціальній мережі ВКонтакте, завтра там пройде концерт, під час якого зберуть кошти на відновлення приміщень зруйнованого внаслідок вибуху закладу

"Друзі, ні для кого не секрет, що 9 листопада в неділю ввечері нам довелося пережити жахливу подія. Постраждали люди, постраждали наші відвідувачі, наші гості, наші завсідники, наші друзі, яких ми ніколи не кинемо. У критичному стані перебуває наш улюблений бар і наш затишний зальчик, воля, дух і любов до музики якого не будуть зломлена ніколи. тому творча ініціативна група пабу СТІНА вирішила зібрати всіх друзів нашого закладу на акустичний концерт "Стіна НА руїнах", який відбудеться 14 листопада в п'ятницю все по тому ж старому, доброму адресою - вул. Римарська, 13. На заході буде проходити збір коштів на ремонт закладу", - цитує повідомлення сайт міста Харкова 057.

Нагадаємо, у Харкові у неділю ввечері у пабі "Стіна" на вулиці Римарській стався вибух, внаслідок якого постраждали люди.

За даними МВС, внаслідок вибуху постраждали 13 харків`ян. У відомстві зазначають, що за цим злочином може стояти агентура ФСБ.

СБУ квалифікувала цей вибух як теракт.