Макаревич: Якщо нафта дешевшає у будь-якій країні світу, що продає її, дешевшає і бензин, а у нас навпаки

Російський музикант поділився думками щодо нинішньої ситуації в Росії

Російський рок-музикант Андрій Макаревич вважає, що телебачення Росії готує свій народ до війни. Про це артист та активіст написав на своїй сторінці у Фейсбук, передає Еспресо.TV.

«На кілька днів покидаю рідну країну (у різних справах, в будь-якому напрямку). Цих двох-трьох днів достатньо, щоб відчути, що весь світ, незважаючи на всякі кризи, живе інакше - посміхається, спокійно працює, любить... Приїжджаю додому, перед сном прокручую головні ТБ-програми - секунд по десять: перша світова, друга світова, Україна, камуфляж, чергові засмучені жінки, біатлон, але чомусь на танках... Наш народ готують до війни - незграбно і безжально. Мій батько розповідав мені - в 1939 році (він закінчував школу) - всі знали, що буде війна - правда коротка, переможна і на чужій території. Рівно так все і вийшло - якщо хто пам'ятає. Господи, це коли-небудь скінчиться?», - написав на своїй сторінці Макаревич.

Окрім цього, він зауважив: «І ще - поясни мені, ідіоту: якщо нафта дешевшає, то в будь-якій країні світу, що продає її, дешевшає і бензин - адже його з неї і роблять. У нас - дорожчає. ЯК ЦЕ?»