Російко-терористичні війська перекидають свої сили на передову, - Тимчук

Російсько-терористичні війська посилили свої передові позиції в Петровському, Київському та Кіровському районах Донецька, а також в районі Спартака

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

«Фактично всі «внутрішні» блокпости в даних районах зняті, особовий склад перекинутий «на передову», - констатував Тимчук.

За його інформацією,  аналогічна ситуація спостерігається в районі Макіївки. «Також на північно-східних окраїнах Макіївки противник обладнав вогневі позиції для артилерії, проте самі артилерійські підрозділи знаходяться в глибині оборони противника і висуваються вперед тільки для нанесення вогневих ударів, після чого відводяться», - повідомив керівник групи «ІС». При цьому він додав, що у нанесенні ударів бере участь до 2-3 вогневих підрозділів (батарей) ствольної і реактивної артилерії.

Всього за минулу добу російсько-терористичні війська близько 50 разів обстріляли позиції сил АТО.

Як зазначив Тимчук, найбільш напружена обстановка - на Луганському, Донецькому і Дебальцевському напрямках (18, 17 і 11 обстрілів відповідно).

Російські окупанти і бойовики наносили вогневі удари по позиціях українських військ і цивільних об'єктах у районі населених пунктів Станиця Луганська - 7 разів, Піски - 5, Кримське - 4, Красногорівка, Нікішине, Чорнухіне - по 3 обстріли.