У Станиці Луганській бойовики влаштували Москалю "вітальний салют"

Вчора Станицю Луганську бойовики обстріляли через півгодини після того, як там побував губернатор Луганщини Геннадій Москаль

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Москаля.

Так, за даними прес-служби, вчора бойовики здійснили кілька обстрілів по населених пунктах Трьохізбенка та Кримське Новоайдарського району.

Також  вчора вранці, після 8-ї години, а потім в обід, після 12-ї терористи обстріляли спочатку з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, а потім із «Градів» околицю Станиці Луганської. «Другий обстріл було здійснено через півгодини після того, як там побував голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, котрий оглядав наслідки п’ятничних обстрілів у райцентрі та ближніх селах — Макарово та Валуйське», - зазначили у прес-службі.

«Видно, хтось із місцевих мешканців дав знати про мій приїзд бойовикам, котрі окопалися за кілометр від Станиці, ось вони й влаштували «вітальний салют». Однак у артилеристів із «ЛНР» низька кваліфікація або збитий приціл — усі снаряди попадали й повибухали в полі, ніхто в результаті обстрілів не постраждав», - прокоментував Москаль.

Разом з тим, у Луганській ОДА констатують, що за вчорашню добу обстріли населених пунктів на контрольованій Україною території Луганської області суттєво скоротилися. Як зазначається, однією з причин тому став густий туман, що перешкоджав веденню активних бойових дій.

«Однак повного припинення вогню не відбулося. З самого ранку, після 5-ї години, бойовики ЛНР із боку Первомайсько обстріляли з мінометів м.Попасна. Всього було здійснено 30 пострілів, руйнувань та жертв, на щастя, немає», - поінформували і ОДА.