Радник Авакова заявив, що справу про вбивство журналіста Веремія розкрито

Справу про вбивство журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія, яке відбулось в Києві у ніч на 19 лютого, розкрито

Про це сьогодні, 18 листопада, під час прес-конференції повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає Еспресо.TV

"Особи, які брали участь в побитті, встановлені. Одного зловмисника передали під суд. Вся група "тітушок" вже встановлена. Зібрали їх по вказівці колишнього керівництва МВС. Одного зловмисника передали під суд. Вся вина за вбивство Веремія знаходиться на руках Захарченка, Дубовиката тих осіб, яких вони залучили до цього злочину. Наразі у розшук оголошено 7 осіб", - зазначив він.

Антон Геращенко також заявив, що МВС розкрило справу щодо викрадення активіста Євромайдану Ігоря Луценка та вбивства іншого активіста Юрія Вербицького. За його словами, наразі за результатами розслідування затримано двох осіб. Ще дев'ятеро перебувають у розшуку.

Окрім того, радник міністра Арсена Авакова оприлюднив деталі інших розслідувань злочинів, які були скоєні 18-20 лютого на Майдані.

За інформацією МВС, Російська Федерація переховує частину винуватців у загибелі людей на Майдані. "Мова йде про вище керівництво МВС, а також про безпосередніх виконавців злочинів - зокрема, учасників розстрілу учасників Євромайдану", - повідомив Геращенко.