В Донецьку знову пограбували банк Ахметова

З фінансової установи винесли гроші та золото на 3 мільйони гривень

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-служббу ГУ МВС у Донецькій області.

Як зазначили у відомстві, заяву про пограбування написав постраждалий, якому належали кошти. Поскаржився 57-річного мешканець м. Амвросіївки про те, що в період часу з червня 2014 року по теперішній час невідомі особи із приміщення банку "ПУМБ". Фінустанова знаходиться за адресою м. Донецьк, вул. Університетська-2а, викрали золоті вироби та грошові кошти на суму 3 млн грн.

Попередня правова кваліфікація - ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) КК України.

Як відомо, банк належить українському бізнесмену Рінату Ахметову. Перший Український Міжнародний Банк - приватний банк, який протягом 23-х років працює на українському фінансовому ринку.

Акціонерами Банку є ТОВ «СКМ ФІНАНС» - 89,87%, SCM Financial Overseas - 10% "мінус" одна акція і приватні особи - 0,13%.

Нагадаємо, це не перший випадок крадіжки майна з банку Ахметова на Донбасі. Кілька днів тому у Ворошиловському районі Донецька терористи захопили приміщення ПАТ "Перший український міжнародний банк".