У Луганській області на фугасі підірвався "КамАЗ", водій загинув, - ОДА

У Станично-Луганському районі поблизу села Лобачеве на фугасі підірвався «КаМАЗ», що належав одному з акціонерних товариств

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу губернатора Луганщини Геннадія Москаля.

За його даними, в результаті вибуху загинув  55-річний водій.

Москаль також поінформував, що за вчорашній день бойовики «ЛНР» продовжували обстріли контрольованої Україною території Луганської області. Зокрема, під обстріли потрапили населені пункти Попасна, Щастя, Станиця Луганська, Кримське, Нижнє, Трьохізбенка (яку вчора обстріляли в тому числі з танків), Новотошківка та Тошківка.

ОДА також інформує, що низка населених пунктів  досі залишаються без систем життєзабезпечення. Серед них - Трьохізбенка (де вже протягом місця немає ні газу, ні світла), Кряківка, Сокільники (немає світла) та Чорнухине (немає світла).

«В Чорнухине вже виїхали ремонтні бригади, сподіваємося, до кінця дня електроенергію там відновлять. Щодо Трьохізбенки, де через бойові дії перебиті мережі електро- та газозабезпечення, ми сподіваємося на представництво ОБСЄ, яке допоможе утворити гуманітарний коридор для ремонтних бригад», - зазначили у прес-службі Москаля.