Японську "чорну вдову" заарештували після смерті шостого чоловіка

На застрахованих "чоловіках" вона встигла "заробити" $ 7 млн

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Амурбург".

Шостий за рахунком чоловік 75-ти років раптово помер через кілька місяців після весілля. Це стало "останньою краплею" в низці дивних смертей благовірних літньої японки і поліція заарештувала жінку за підозрою в отруєнні. В крові чоловіка медики виявили цианістий калій, після чого поліцейські з управління японського міста Кіото заключили під варту 67-річну Тісако Какехі.

"Я нікого не вбивала. Я навіть ніколи і не знала, як вбивати. Що стосується цианістого калію, то я не знаю, звідки він узявся. Мені б хотілося, щоб і мені хтось розповів", - заявила підозрювана.

П'ятий 71-річний чоловік помер від серцевого нападу під час поїздки за продуктами, після чого він впав з мопеда. У крові також був виявлений деякий зміст цианідів. Четвертий чоловік помер від невідомої форми раку в 2009 році, другий і третій чоловіки пішли з життя в 2006-му і 2008-му роках відповідно, а перший помер в 1994 році у віці 54 років.

Какехі познайомилася з шостим чоловіком на сайті знайомств і вже за місяць закохані одружилися. Житті всіх літніх коханців "чорної вдови" були застраховані, "прибуток" скорботної пенсіонерки від страхових компаній склав близько $ 7 млн.