Бойовики знову розбомбили газопровід у Щасті

За минулу добу терористи знову перебили газопровід у місті Щастя Луганської області

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу губернатора Луганської ОДА Геннадія Москаля.

За даними ОДА,  в результаті обстрілу без газу залишаються близько 6 тис. абонентів у Щасті, а також в кількох селах Станично-Луганського району та кількох населених пунктів на території, що контролюється бойовиками.

У прес-службі Москаля повідомили,  що всього протягом вчорашнього дня бойовики 35 разів обстрілювали з артилерії, мінометів, «Градів» та стрілецької зброї територію Луганської області.

Зокрема, під обстріли потрапили населені пункти Попасна (з артилерії обстріляна вул.Полярна, значних руйнувань нема), Кримське, Трьохізбенка, Чорнухине, м.Золоте (протягом доби обстріляно 4 рази), Артема, Вільхове, Пшеничне.

Крім того, через бойові дії та пошкодження ліній електропередач без світла залишається частина Станиці Луганської, станція Вільхова, Вільхівський дачний масив та село Плотина.

Також повідомляється, що в результаті залпового вогню з «Градів» на околиці Валуйського загорівся ліс. У селищі Артема «Градом» повністю зруйновано приватний будинок.

Інформації про потерпілих немає.
Нагадаємо, раніше Луганська ОДА повідомляла, що 18 листопада внаслідок обстрілу терористів було пошкоджено газопровід у Щасті.