Колишній радник Добкіна покінчив життя самогубством

Міліція з'ясовує обставини загибелі колишнього радника Михайла Добкіна та члена наглядової ради банку "Золоті ворота" Вадима Вишневського

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Інтерфакс".

"Факт події внесений до Журналу єдиного обліку про кримінальне правопорушення та інші події, що вчинені або готуються. Зараз співробітники міліції встановлюють всі обставини події", - повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

Співрозмовник агентства уточнив, що близько 14:00 в четвер чоловіка з вогнепальним пораненням голови було доставлено до лікарні, де помер, незважаючи на зусилля лікарів.

Раніше інформоване джерело повідомило кореспонденту агентства, що Вишневський покінчив з собою, залишивши передсмертну записку.

Вадим Вишневський (1961 р.н.) - харківський підприємець і громадський діяч, з 1995 року - член наглядової ради банку "Золоті ворота". Відповідно до інформації агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України йому належить 12,1852% статутного капіталу. Надавав підтримку в створенні меморіального комплексу пам'яті жертв фашизму "Дробицький Яр" та реконструкції харківської синагоги. У грудні 2006 р з ініціативи В. Вишневського був створений Харківський обласний Благодійний фонд "Єврейське культурне відродження".

В бутність главою Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна Вишневський був його радником.