Міліція заборонила "Металісту" й "Чорноморцю" грати в Одесі

Керівництво одеського "Чорноморця" отримало лист від міліції із забороною проведення матчу "Металіст" - "Чорноморець" в Одесі

У правоохоронних органах мотивують своє рішення можливими бійками між уболівальниками команд, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Террікон".

"Наскільки я знаю, якщо в Харкові була серйозна інформація, то тут все висмоктано з пальця. У мене немає таких повноважень, щоб хтось провів матч зверху цього листа і тих повідомлень, які міліція нібито отримує про можливі масові погроми між ультрас. Хоча прекрасно знають про те, що харківські та одеські ультрас у великій дружбі, розумінні і взаємній підтримці. Зараз розмовляв з гендиректором "Металіста" Нотченком. Не дадуть нам грати між собою ні в Харкові, ні в Одесі. Нехай Прем'єр-ліга приймає рішення. Іншого виходу у нас немає. Є УПЛ, є ФФУ, вони ближче до керівництва МВС України, СБУ", - каже гендиректор одеського клубу Сергій Керницький.

Як уже повідомлялося, Дирекція Прем'єр-ліги постановила провести матч 13-го туру "Металіст" - "Чорноморець" в Одесі через загрозу теракту.