Російський футболіст потрапив до "найгіршої збірної "Арсеналу" всіх часів"

До найгіршого складу лондонського клубу зарахували російського півзахисника Андрія Аршавіна, який нині виступає за петербурзький "Зеніт"

Склали збірні найгірших, на їхню думку, гравців "Манчестер Юнайтед" і "Арсеналу" всіх часів, журналісти британського таблоїду The Daily Mirror, повідомляє Еспресо.TV.

"Чи знає Месут Озіл, що деякі фанати ставлять його в один рядок із Аршавіним? Якщо так, то він повинен бути у шоці", - так укладачі "антизбірних" охарактеризували виступи росіянина у складі "канонірів".

Повний склад збірної найгірших представників "Арсеналу" виглядає наступним чином: голкіпер - Річард Райт; захист - Гас Сезар, Себастьєн Скіллачі, Паскаль Сіган, Нельсон Вівас; півзахист - Джермейн Пеннант, Денілсон, Йон Йенсен, Андрій Аршавін; напад - Френсіс Джеферс, Жеремі Аладьер.

Аршавін виступав за "Арсенал" з 2009 по 2013 рік. Лондонці придбали росіянина, за різними оцінками, за суму від 15 до 20 мільйонів фунтів. У складі "канонірів" він провів 105 матчів і забив 23 м'ячі, в тому числі відомий покер (4 голи в одному матчі, - Ред.) у ворота "Ліверпуля" на зустрічі 21 квітня 2009 року.

Найгірший склад "МЮ": голкіпер - Массімо Таібі; захист - Уільям Прун'є, Лоран Блан, Джонатан Спектор; півзахист - Лайам Міллер, Дже Дже, Девід Белліон, Бебе, Клеберсон; напад - Йорді Кройфф, Гарі Бьортлс