У Держдумі Росії вирішили, що безробітні кримчани забагато отримують

Держдума РФ ухвалила в другому і третьому читанні законопроект, який визначає особливості одержання допомоги з безробіття в анексованих Криму і Севастополі

Про це повідомляє ТАСС, передає Еспресо.TV.

Згідно з повідомленням, необхідність змінити закон пов'язана з тим, що до окупації допомога з безробіття для деяких категорій громадян у Криму була вищою, ніж у Росії.

Згідно з текстом законопроекту, кримчани, які втратили роботу, починаючи з 1 січня 2015 року, будуть отримувати допомогу вже за російським законодавством. Його сума в даний час в РФ коливається від 800 рублів до 4,9 тис. рублів.

Для тих жителів Криму і Севастополя, хто почав отримувати цю соцвиплату до 31 грудня 2014, її розмір повністю збережеться.

Якщо сума перевищує ту, що закріплена російським законодавством, окупанти обіцяють надбавку з бюджету Криму.

Нагадаємо, "Вдячні" кримчани хочуть увіковічити Путіна у назві вулиці. Так званій владі Сімферополя пропонують надати звання "Почесного громадянина" російському президенту Володимиру Путіну і на його честь назвати одну з вулиць кримської столиці.

 


Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/society/1012405-rosiyska-duma-zmenshila-dopomogu-z-bezrobittya-jitelyam-okupovanogo-krimu.html