У Києві відбудеться головна подія рітейла - Другий міжнародний Retail & Development Business Summit 2014

2-й Міжнародний бізнес-саміт перших осіб компаній індустрії роздрібної торгівлі в Україні «Retail & Development Business Summit 2014» пройде 3 грудня 2014 в Premier Palace Hotel (м. Київ). Організатором події виступає Асоціація рітейлерів України

«Retail & Development Business Summit 2014» - це єдиний в Україні захід, який створено для спілкування та обміну досвідом між ключовими учасниками ринку рітейлу, побудови взаємин з державними органами, представлення та захисту їх інтересів. «Проведення таких заходів - це інструмент налагодження діалогу між учасниками ринку», - коментує президент Асоціації рітейлерів України Олег Кручинин. «Основну нашу увагу при підготовці події зосереджено на тому, щоб надати його учасникам інформацію і рішення з найактуальніших і хвилюючим питанням ринку», - додав Андрій Жук, партнер Асоціації рітейлерів України.

Аудиторія саміту - власники, генеральні, комерційні директори, директори з розвитку і маркетингу роздрібних мереж, девелопери, постачальники технологій і устаткування.

Метою саміту Retail & Development Business Summit є обговорення ситуації на ринку рітейлу України, перспектив і правил його розвитку, а також взаємодія рітейлерів з девелоперами, Завдяки таким дискусіям, на думку організаторів, відбувається розвиток цивілізованого ринку рітейлу в Україні.

Головними темами Retail & Development Business Summit - 2014 стануть:
1. Інвестиції в рітейл: виклики та можливості
2. Бізнес і війна: досвід збереження конкурентоспроможності в екстремальних умовах
3. Кейс-марафон про компанії та бренди індустрії рітейлу: стратегії, технології, практики
4. Made in Ukraine: органічний розвиток і можливості експансії українських рітейлерів
5. Девелопери. Нові об'єкти в Україні та їх привабливість для рітейлера
6. Мультиканальний рітейл - синергія online- і offline- продажів
7. Репутація + Інвестиції: залежність чи взаємозалежність

«Ми вважаємо, що зараз час можливостей, тому саміт присвячений темі інвестицій. Саме зараз відкриваються нові інвестиційні можливості і час захоплювати частку ринку на досить низьких стартових умовах. Це пов'язано з тим, що ризики високі - відповідно низька ціна входу на ринок, - розповів Олександр Фіалка, партнер Асоціації рітейлерів України. - На саміті будуть присутні представники інвестиційних фондів. Тут можна буде побачити для себе нові можливості, отримати додаткові зв'язки і, як результат, вирішити питання фінансування ».

Про участь у заході вже заявили такі авторитетні спікери як:
- Тарас Качка, Віце-президент зі стратегічного розвитку АСС
- Максим Алексенко, директор департаменту розвитку «Український Ритейл» (Брусничка)
- Денис Герман, генеральний директор «Стиль Д» (Простір)
- Філіп Бертере, директор IMMOCHAN Україна
- Георгій Шалдирван, операційний директор Zeebra
- Максим Гаврюшин, комерційний директор Budhouse Group
- Євген Рубан, генеральний директор Salateira
- Богдан Гречний, менеджер з розвитку Adidas Group
- Денис Поздняков, генеральний директор магазинів мобільного зв'язку ТТТ
- Юлія Счастлива, директор з оренди Arricano Real Estate
- Євген Борисенко, генеральний директор Depstor.com
- Олена Дерев'янко, віце-президент DCH Group, партнер Агентства PR-Service, віце-президент Української PR-Ліги, кандидат економічних наук.
Також до участі запрошені міжнародні спікери, які розкажуть про своє бачення залучення інвестицій в Україну, про успішні стратегіях розвитку міжнародних брендів. Детальніше про спікерів.

Перший Retail & Development Business Summit був організований в грудні 2013 року. Тепер це щорічне ключова подія галузі традиційного і мультірітейла. Звіт про торішній захід можна подивитися тут.