У "ДНР" вирішили створити власний "Пенсійний фонд"

Ватажок самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко повідомив про рішення створити Пенсійний фонд у зв'язку з припиненням діяльності на Донбасі Пенсійного фонду України

Про це повідомляє так звана "прес-служба ДНР", передає Еспресо.TV

"На проведеній сьогодні Раді міністрів "ДНР" глава Донецької народної республіки Олександр Захарченко повідомив про прийняття рішення про утворення Пенсійного фонду "ДНР". Таке рішення було ухвалене у зв'язку з припиненням діяльності Пенсійного фонду України на території "ДНР", - йдеться в повідомленні.

"Пенсійний фонд" утворений постановою №43 від 21.11.2014 року, в документі вказується, що "виконуючою обов'язки голови фонду" призначена Сагайдакова Галина Олександрівна.

Нагадаємо, за інформацією медіа, в окупованому Червонопартизанську Луганської області від голоду померли 65 пенсіонерів.

16 листопада, в Червонопартизанську люди, незадоволені діями терористів, вийшли на вулиці. Зокрема, вони обурені відсутністю грошового забезпечення і продуктів. З такою ж метою виходили люди і у сусідньому Свердловську.

Уряд України не має можливості виплачувати соціальні виплати мешканцям Донбасу на тих територіях, які контролюються терористами.