Окупаційна влада Криму звинувачує Росіє у створенні безладу на Керченській переправі

Окупаційна "влада" Криму звинуватила «Єдину транспортну дирекцію» у створенні безладу на Керченській переправі.

Про це на засіданні комітету «Держради» Криму  заявив "міністр транспорту" республіки Анатолій Цуркін, передає Еспресо.TV з посиланням на "Кримінформ".

"На сьогоднішній момент йде в прямому сенсі боротьба за передачу повноважень у сфері організації поромної переправи. Позиція керівництва Республіки Крим полягає в тому, щоб функції управління були передані республіці", - зазначив Цуркін.

Він зазначив, що програмою розвитку транспортного комплексу Криму передбачено 470 млн рублів на розвиток і реконструкцію Керченської поромної переправи - будівництво нових причальних стінок, перехоплюючих парковок, введення електронної системи продажу квитків та контролю за дотриманням черги.

Цуркін вважає, що в даний час робота на переправі організована з рук геть погано, в чому він особисто переконався 17 листопада: пороми простоюють по 1,5 години вже після завантаження, чекаючи зустрічного порома і накопичуючи чергу.

"Раніше все було чітко, тому що було розклад Зараз на касі висить оголошення. - Вирушаємо по завантаженню, і ЕТД дані функції не контролює", - зазначив міністр.

"Черга організована так, щоб була можливість когось пускати без черги", - переконаний Цуркін.

Нагадаємо, з початку окупації Криму почалися систематичні збої в роботу  Керченської паромної переправи.

Зазначимо також, що Єдина транспортна дирекція була заснована урядом та Мінтрансом РФ.