Ломаченко однією рукою відстояв титул чемпіона світу з боксу

У Макао (Китай) чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі 26-річний українець Василь Ломаченко вперше захистив свій титул, перемігши одноголосним рішенням суддів тайця Чонлатарна Піріяпіньйо

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт українського боксера.

Так, у кінці четвертого раунду Ломаченко відправив свого суперника в нокдаун, але на те, щоб завершити бій достроково у нього залишалося всього 10 секунд, і тайському боксерові вдалося встояти, а потім швидко відновитися за перерву.

У сьомому раунді Ломаченко травмував ліву руку, і вів поєдинок фактично однією рукою. Однак, не дивлячись на це, український боксер упевнено контролював поєдинок.

За підсумками бою усі троє суддів виставили однаковий рахунок: 120:107.  Зазначимо, що для тайца цей нокдаун став першим в кар'єрі.

"З цього моменту я хочу битися тільки з чемпіонами, починаючи з Ніколаса Уолтерса. "Аккерман і Україна - це все для вас!", - сказав Ломаченко після бою.

Нагадаємо, 22 листопада в китайському Макао Ломаченко провів перший захист титулу чемпіона світу за версією WBO проти тайського боксера Чонталарна Піріяпіньо.