Москаль: Внаслідок обстрілів у Станиці Луганської пошкоджено шість багатоповерхівок, є поранені

За вчорашню добу бойовики продовжили обстріли контрольованої Україною території Луганської області з різних видів зброї. Постраждали населені пункти Трьохізбенка (тут серйозно пошкоджені кілька будинків), Кримське, Макарове, Щастя

Про це йдеться у повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV.

Найбільш інтенсивних обстрілів зазнала Станиця Луганська, яку протягом доби обстрілювали з важкої артилерії та стрілецької зброї. На вулиці Радянській у селищі прямими попаданнями снарядів зруйновані два житлові будинки, які відновленню не підлягають. Одна людина поранена й доставлена у військовий госпіталь у м.Щастя. На вул. 5-та Лінія артилерійськими снарядами пошкоджені шість багатоповерхових будинків, у багатьох квартирах вибиті вікна.

Вчора вранці в районі вул.Лебединського перебито газопровід, внаслідок чого відбулося займання газу. Кілька вулиць селища позбавлені газу.

Крім того, частина Станиці все ще залишається без світла. Сьогодні вранці працівники Станично-Луганської райдержадміністрації вийшли на роботу, а ремонтна бригада намагається усунути пошкодження на лініях електропередач і подати в будинки світло.