Біля військової частини у Харкові прогримів вибух

На околиці Харкова біля військової частини в житловому кварталі стався вибух

Про це повідомляє місцеве видання "Об'єктив", передає Еспресо.TV.

"Вибух прогримів близько опівночі по вулиці Полтавський шлях, 155-А. За словами мешканців будинку, поки епіцентр вибуху невідомий", - зазначає видання.

Як повідомляється, в результаті події у жителів п'ятиповерхового будинку на околиці Харкова повибивало шибки. За попередніми даними, ніхто не постраждав. Загоряння не було.

"У п'ятиповерхівці за магазином "Київський" вікна повилітали, не повністю, але на всіх поверхах. В паркані (військової частини - ред.) - діра з півметра, а паркан - бетонний. Судячи з уривків розмов, вибуховий пристрій знаходився в смітнику біля військової частини", - описав подію один з місцевих жителів.

Як відзначають люди в соцмережах, вибух стався біля паркану військової частини А-1361, яка знаходиться в цьому житловому кварталі за адресою вул. Переможців, 6а.

Зараз на місці вибуху працює МНС, швидка, міліція і СБУ.

За останній місяць це вже четвертий вибух в Харкові.

Так, 9 листопада у пабі "Стіна", який активно допомагав українській армії, вибухнув саморобний вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху постраждали люди.

За даними МВС, постраждали 13 харків`ян. У відомстві зазначають, що за цим злочином може стояти агентура ФСБ.

20 листопада вибух стався на електричній підстанції неподалік від військового госпіталю. Внаслідок цього інциденту ніхто не постраждав.

В ніч на суботу, 22 листопада, в депо на залізничній станції Безлюдівка вибухнула цистерна

Співробітники Служби безпеки України викрили та затримали диверсійно-підривну групу, яка готувала вибух у приміщенні одного із районних відділів МВС України, розташованому у густонаселеному районі міста Харкова.