Чубаров натякнув, що депутатську недоторканість треба скасувати, щоб покарати зрадників в Раді

Скасування депутатської недоторканності має стати першим законом, який повинна ухвалити новообрана Верховна Рада України

Про це у своєму «Фейсбуці» написав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров., передає Еспресо.TV.

"У новому складі Верховної Ради України чимало тих, хто роками і свідомо руйнував єдність України, переслідував патріотів, постійно підживлював антиукраїнські та антикримськотатарські сили в Криму... Вони і тепер чекають своєї години, наказу ззовні, щоб завдати по всім нам, по нашій країні смертельний удар...", – написав Чубаров.

Він в черговий раз зазначив, що в окупованому Криму "розв'язані терор і репресії проти всіх, хто не сприймає окупацію». "Викрадають і вбивають людей, вриваються в мечеті і житлові будинки, незаконно і масово затримують людей і піддають їх принизливим процедурам", – зазначає глава Меджлісу.

"Я не прагну помсти, але законна кара повинна наздогнати кожного негідника, який сподівається сховатися за депутатською недоторканністю. Відповідно, зняття депутатської недоторканності має бути оформлене одним з перших законів, ухвалених новообраною Верховною Радою України", – вважає Чубаров.

Нагадаємо, перше засідання нової Верховної Ради VIII скликання відбудеться в четвер, 27 листопада.