Франков: Не зрозуміло, навіщо "Карпати" влаштували акцію з футболками

Футбольний експерт, головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков сумнівається в тому, чим була викликана пропозиція гравців "Карпат" до "Шахтаря" вдягти футболки з написом "Слава Українській армії"

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV

"Що стосується ситуації з" Карпатами ", тобто такий критерій: що є "добро" і що є "зло", маніяк ріже людей і хірург ріже людей, але один злий, а інший добрий і як відрізнити їх? Питання в намірі: коли "Карпати" влаштовували свою акцію, у мене виникає питання, що вони насправді мали на увазі, чи то проявити свій патріотизм по-справжньому, чи то попутно підставити свого суперника, ось ця інтрига мене бентежить ", - сказав він. 

З іншого боку, українськість донецького "Шахтаря" не викликає сумнівів в Артема Франкова.

"Шахтар" безумовно український клуб. "Шахтар" всією своєю футбольною поведінкою, всім своїм існуванням працює на славу держави Україна і працює на єврокубковий коефіцієнт України. Так що я б зосередився все-таки на хорошому", - підкреслив футбольний експерт.

Нагадаємо, команда донецького "Шахтаря" перед матчем з "Карпатами" відмовилася від пропозиції львівського клубу надіти перед грою футболки з написом "Слава Українській армії" і заявила, що це провокація і львів'яни їх підставили.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові о 21:45 розпочнеться матч п'ятого туру Ліги Чемпіонів між донецьким "Шахтарем" та іспанським "Атлетиком".