На конкурсі "Міс світу 2014" Україну представить "ангел миру"

Від України до Великої Британії на конкурс краси поїде львів’янка в образі янгола

Цього разу конкурс "Міс світу" повернувся туди, звідки стартував 63 роки тому. Три тижні найкрасивіші дівчата світу будуть репетирувати і подорожувати Англією, насолоджуючись передріздвяним духом цієї країни, повідомляє Newsru.ua.

Фінал відбудеться у столиці Великої Британії 12 грудня. Україну на конкурсі представляє володарка титулу "Міс Україна 2014" - 19-річна студентка зі Львова Андріана Хасаншин.

Усіх дівчат поселили в центрі Лондона в 5-зірковому готелі Marriot. Цікаво, що традиційно українську конкурсантку селили в один номер з росіянкою. Проте цього разу сусідкою Адріани стала литовка.

Уже другого дня відбувся конкурс талантів. Хасаншин, підігруючи собі на фортепіано, виконала пісню Елтона Джона. Крім того, дівчина презентувала оргкомітету свій національний костюм. Його пошила відомий український дизайнер Олена Даць. Наряд складається з білої, розшитої золотом сукні та складної конструкції у вигляді крил у кольорах національного прапора. Також до наряду додається німб.

"Образ Андріани називається "Ангел миру", - розповіла Олена Даць. - Він вийшов ніжний і незахищений".

Для самої Андріани тема миру дуже важлива. У своїй анкеті на сайті конкурсу на питання "Що вас найбільше в цьому світі дратує" дівчина відповіла: "Я люблю світ, в якому живу, люблю людей і тварин і просто хочу миру в усьому світі".

Також Олена Даць пошила для красуні плаття для фінального виходу, на яке пішло 30 метрів шифону жовтого кольору, а також багато каміння Сваровськи. Наряди із зимової колекції Даць - більшість гардеробу Андріани на час її перебування в Лондоні. У результаті українська красуня полетіла на конкурс з двома гігантськими валізами, надлишкова вага яких в аеропорту становила 55 (!) кілограмів.

Андріана Хасаншин родом зі Львова, навчається на четвертому курсі на юриста у Національному університеті "Львівська політехніка". У вільний час Хасаншин займається айкідо, грає на фортепіано. Українська красуня любить хіп-хоп і бальні танці.

Нагадаємо, на конкурсі "Місіс Світу-2014", фінал якого проходив у США в штаті Меріленд, перемогла Марина Алексейчик, що представляє Бєларусь. Акторка, володарка титулу "Місіс Севастополь" Наталія Ніколаєва опинилася у п'ятірці лідерів.