"Шахтар" під свист "Арени Львів" програв "Атлетику" в Лізі чемпіонів

Донецький "Шахтар" поступився іспанському "Атлетику" (0:1) в матчі 5-го туру Ліги чемпіонів, але таки вийшов у плей-офф завдяки перемозі "Порту" над "БАТЕ"

Як повідомляє Еспресо.TV, "гірники" ще до початку матчу з "Атлетиком" дізналися про свій вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. "Порту" розтрощив "БАТЕ" з рахунком 3:0, забезпечивши "Шахтарю" мінімум другу сходинку у групі.

"Шахтар", можливо, розслабився, тому і показав не дуже якісну гру. "Гірники" майже не створили моментів, а "Атлетик" напрацював на гол у другому таймі, який став єдиним у поєдинку.

На останніх хвилинах матчу "Шахтар" створив момент, який завершився ударом після якого м'яч у воротарському майданчику влучив у руку гравцю "Атлетика", але арбітр не призначив пенальті.

Донецький клуб під свист "Арени Львів" завершив останній домашній єврокубковий поєдинок у 2014 році.

У наступному матчі "Шахтар" у Португалії зустрінеться з "Порту". Матч відбудеться 10-го грудня.

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Атлетик" (Більбао, Іспанія) - 0:1

Голи: Сан-Хосе 68

"Шахтар": П'ятов, Ракицький, Срна, Тейшейра, Тайсон (Бернард 71), Коста (Марлос 68), Фернандо (Фред 77), Шевчук, Адріано, Степаненко, Кучер

"Атлетик": Ірайсос, Баленсьяга, Вигера, Муньяін (Лопес 88), Ріко, Эчейта (Гурпеги 32), Сусаета (Адуріс 65), де Маркос, Ітурраспе, Беньят, Сан-Хосе

Попередження: Кучер 58, Адріано 74, Срна 85, Степаненко 89 - Ітурраспе 50, Гурпеги 63, Сан-Хосе 66, Лопес 90+2

Положення команд у групі Н: Порту - 13, Шахтар - 8, Атлетик - 4, БАТЕ - 3