Активісти вимагають, щоб Ані Лорак привселюдно вибачилася перед народом за зраду

Перед концертом у Києві активісти звинуватили співачку у прокремлівських настроях та вимагають віддати гонорар на потреби української армії

Про це повідомила журналістка Еспресо.TV Вікторія Пашковська, що наразі знаходиться біля палацу "Україна", де о 19:00 мав розпочатися концерт Ані Лорак.

"За годину сюди прийшли активісти, які називають себе киянами, патріотами України. Є також багато людей, які просто дивляться, спостерігають. Активісти хочуть висловитися проти виступу Ані Лорак, вони кажуть, що вона прокремлівська співачка. Вони просять її вийти на вулицю, попросити вибачення за те, що коли в країні йде війна, вона їздить у Москву, отримує нагороди і співає там", - повідомляє журналістка

Як зазначила Пашковська, під палацом лунали вибухи петард, були димові шашки, стояли люди з квитками, не знаючи що їм робити. Під палацом зібралось багато міліції.

Учасники акції вимагають від Ані Лорак, щоб вона віддала увесь свій гонорар на підтримку армії, а також привселюдно вибачилася перед українським народом за зраду, повідомив Андрій, один з учасників акції.

"Під час Майдану, вона його не підтримувала, висловлювалася проти нього. Під час неоголошеної війни з Росією, вона туди їздили, отримувала нагороди і так далі", - обурюється Андрій.

Як повідомляє активіст, зараз вхід у палац блокують правоохоронці, людей, які не встигли зайти всередину, скоріше за все, не впустять всередину. 

"Вони погрожували, обіцяли всіх запакувати, побити тощо. Казали, що розженуть всіх. Але може не розуміють, що після Майдану думка громади дещо змінилася і народ більше готовий до радикальних дій. Близько 200 активістів нині присутня", - резюмує активіст Андрій.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, ультрас сьогодні обіцяли "завітати" на концерт Ані Лорак у Києві.