Криваві втіхи: Як бойовики глузують з мертвих тварин

У Мережі з'явився цілий «серіал» про мертвих і вмираючих тварин, знятий на окупованих територіях Донбасу

Відеоролики, на яких відображені смерть або муки тварин, викладені в YouTube, передає ДеПо.

Так, в одному з них автор розповідає про «унікальних» і «дресированих» коров, показуючи при цьому мертві туші тварин і звинувачуючи в їх смерті українських військових. «Корівка була в сараї і трошки згоріла. Тобто стала така покірна, мовчазна корівка», - іронізує він.

В інший «програмі», яку автор жартома називає «У світі тварин», він показує мертвих канарок у клітці. Відео названо «А чому канарейка не співає?».

Ще один ролик називається «Як розбудити злого сплячого собаку». У ньому знятий пес, який помер від виснаження на ланцюгу.

«Таких дуже багато собак - вони не давалися ополченцям. А стріляти в ланцюг не дуже добре - відразу піднімається шум і у відповідь можуть прилетіти вогі (постріл гранатометний - ред.) », - розповідає автор.

Голодний пес, який застряг головою в бідоні і кілька днів так прожив, і зовсім розсмішив автора «серіалу». «Смішно і грішно: голодний пес засунув голову в бідон і ходив так по селу», - йдеться в коментарі до відео.

Пса звільнили люди зі зброєю. За їх словами, пес давно так ходив, оскільки вміст бідона згнив, а на шиї тварини з'явилися виразки.