Окупаційна влада Криму вирішила зігнати всі ЗМІ в одну будівлю

Окупаційна влада Криму планує створити сучасний медіацентр, в якому зможуть розміститися офіси засобів масової інформації та корпункти місцевих і федеральних видань

Про це повідомив "віце-прем'єр Криму - міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку" Криму Дмитро Полонський, передає Еспресо.TV з посиланням на "Новини Криму".

«Ми готові будемо надати офісні приміщення не тільки для кримських, а й для федеральних ЗМІ, які мають представництва (у Сімферополі) і змушені шукати собі приміщення в різних кінцях міста», - сказав Полонський.

Він повідомив, що для нового медіацентру в Сімферополі виділено будівлю на вул. Козлова, 45а площею близько 9,5 тис. квадратних метрів.

Передбачається, що тут буде обладнаний великий зал для проведення прес-конференцій, телевізійні студії і монтажні апаратні, а також спортзал і кафе.

"Ми вже приступили до розробки архітектурного проекту, нам потрібно цю будівлю творчо переосмислити", - пояснив Полонський. –

"Журналісти матимуть можливість перебувати в одному місці, поруч з колегами, матимуть доступ до хорошого інтернету, телефонного зв'язку. Ми перетворимо цю будівлю в дуже серйозний центр засобів масової інформації", - додав він.

Передбачається, що в будівлі також розмістяться співробітники міністерства внутрішньої політики, інформації та зв'язку, які вже почали переїзд.

"Ми сподіваємося, що на базі цього центру буде налагоджено не тільки виробництво якісного контенту і інформаційного продукту, а й налагодиться, насамперед, міжособистісне спілкування", -

Зазначимо, що до теперішнього часу в Криму в російському правовому полі зареєструвалися 83 засоби масової інформації.