Справу про університет Поплавського передадуть до прокуратури, - Квіт

Найближчим часом справу за фактом шахрайства з ліцензією на відкриття Київського університету культури, засновником якого є новообраний народний депутат Михайло Поплавський, буде передано до Генеральної прокуратури

Про це повідомив міністр освіти України Сергій Квіт журналістам у середу, передає Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

"Справу ще не передано правоохоронним органам, оскільки тільки вчора ми його позбавили ліцензії, але всі ці документи ми передамо до Генеральної прокуратури", - сказав він.

Як повідомив Квіт, за фактом виявилося, що даний університет фізично не мав установи, де могло проходити навчання студентів: всі адреси, які позначені в документах, - це місця проживання звичайних людей.

Нагадаємо, 25 листопада 2014 року рішенням Акредитаційної комісії Міністерства освіти і науки України позбавлено ліцензії приватний заклад "Київський університет культури" та всі його регіональні філії, засновником якого є Михайло Поплавський.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв, самовисуванець Михайло Поплавський переміг на позачергових виборах Верховної Ради України в одномандатному виборчому окрузі №101 Кіровоградської області.